Rreth nesh

KUeDO u themelua në Shkurt të vitit 2020 me misionin për të ndërtuar platformën më moderne dhe më të lehtë për t’u përdorur në Shqipëri. Ekipi ynë vendosi të ndërtojë një aplikacion në një kohë kur jeta jonë e përditshme është transformuar dhe ndikuar nga teknologjia e fundit. Tani pothuajse çdo qytetar në Shqipëri zotëron një telefon të zgjuar (smartphone) dhe e përdor atë për të qëndruar në kontakt me miqtë dhe familjen e tij. Tani me aplikacionin KUeDO, të gjithë mund të përdorin smartphone-in e tyre për të prenotuar një udhëtim me tre prekje të ekranit. Aplikacioni ynë ka karakteristika të shkëlqyera hartografie, rutimi dhe navigimi. Gjeolokimi ndihmon përdoruesit në vendosjen e saktë të vendndodhjes së tyre dhe gjetjen e udhëtimeve të përshtatshme pranë zonës ku ndodhen. Përveç zbatimit të teknologjisë më të fundit në Shqipëri, qëllimi tjetër i rëndësishëm i ekipit tonë ishte siguria e pasagjerëve. Drejtuesit e verifikuar, një buton alarmi i urgjencës dhe përcjellja në kohë reale e udhëtimit janë disa nga karakteristikat që kemi për të siguruar një përvojë të sigurtë të udhëtimit tuaj. Dhe pyetja juaj e parë do të jetë: pse u vonuat kaq shumë? Në mënyrë që ju mund të keni tarifat më të ulëta për të udhëtuar dhe aftësinë për të kryer pagesën me para në dorë, kartë krediti ose duke përdorur portofolin në aplikacion.

KUeDO, udhëto me teknologjinë e fundit, i sigurtë dhe më lirë.