Politika e privatësisë

 

Kjo politikë e privatësisë përcakton mënyrën në të cilën KUeDO do të mbledhë, mbajë dhe mbrojë informacione rreth jush kur përdorni faqen tonë të internetit dhe / ose aplikacionet që kompania do të hedhë në treg.

a. Ne mund t'u zbulojmë shërbimeve të palëve të treta disa informacione të identifikueshme personalisht të listuara më poshtë:

- Informacioni që ju na jepni si më poshtë:

--- emri

--- email

--- Numrin e telefonit celular

--- informacion demografik

--- informacion që ne mbledhim ndërsa ju përdorni shërbimin tonë, duke përfshirë informacionin e pajisjes, vendndodhjen dhe transportuesin e rrjetit

 

- Ky informacion ndahet me ofruesit e shërbimeve të palëve të treta në mënyrë që të mundemi:

--- të personalizojm aplikacionin për ju

--- kryejmë analiza të sjelljes

--- përmirësojmë produktet dhe shërbimet tona

--- Për të dërguar në mënyrë periodike email promovues në lidhje me produkte të reja, oferta speciale ose informacione të tjera për të cilat ne mendojmë se mund të jenë interesante për ju duke përdorur adresën e emailit që keni dhënë.

 

b. Siguri

- Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që informacioni juaj të jetë i sigurt.

- Për të parandaluar hyrjen ose zbulimin e paautorizuar, ne kemi vendosur procedura të përshtatshme fizike, elektronike dhe menaxheriale për të ruajtur dhe siguruar informacionin që mbledhim në internet.

 

c. Lidhje në internet të palëve të treta

- Faqja jonë e internetit mund të përmbajë lidhje me faqe të tjera. Sidoqoftë, pasi të keni përdorur këto lidhje për të lënë faqen tonë, duhet të keni parasysh që ne nuk kemi ndonjë kontroll mbi ato faqe interneti. Prandaj, ne nuk mund të jemi përgjegjës për mbrojtjen dhe privatësinë e çdo informacioni që ju ofroni atyre faqeve të internetit.

- Ne nuk do t'i shesim, shpërndajmë ose ti japim me qira informacionin tuaj personal ndaj palëve të treta përveç nëse kemi lejen tuaj ose kërkohet nga ligji ta bëjmë atë.

- Nëse besoni se çdo informacion që po mbajmë mbi ju është i pasaktë ose jo i plotë, ju lutemi na shkruani ose na dërgoni me email sa më shpejt të jetë e mundur në adresën e emailit sales@kuedo.al. Ne menjëherë do të korrigjojmë çdo informacion të gjetur si të pasaktë.